Håkan Ottosson Auktionsförrättare
 
 
 


Egen auktion


Vi hjälper våra uppdragsgivare hela vägen med planering, marknadsföring och genomförandet av auktionen. Vi har varit verksamma i tre generationer sedan 1918. Vår kunskap och erfarenhet av auktionsverksamhet är din trygghet.

Att upphöra med sin verksamhet, exempelvis som lantbrukare, efter många års verksamhet är ett stort steg. Det krävs en hel del planering för att avveckla på bästa sätt. För att auktionen ska kunna genomföras med ett så bra resultat som möjligt är vi noggranna med organisation och planering. Ordning och reda är viktigt. Vi strävar alltid efter att arbeta så professionellt och effektivt som möjligt. Allt som säljs ska vara numrerat. Vi har ett stort kundregister, och registrering av spekulanter sker snabbt med hjälp av scanners, en del i det unika auktionsprogram som vi utvecklat och anpassat helt efter vår verksamhet! Alla auktioner bandas digitalt. Protokoll förs direkt på datorn, köpare får ordentliga kvitton vid betalning och säljare kan få fullständiga protokoll direkt efter avslutad auktion.

Bland våra uppdragsgivare kan nämnas ett stort antal enskilda lantbrukare, olika företag, LRF, banker,  Kronofogden, konkursförvaltare m.fl.

Om du är intresserad av en egen auktion eller om du har frågor är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information eller förutsättningslös diskussion.  Nyhetsbrev Vill du ha auktionsinformation?
 


Nyheter
Nya auktioner & anmälan till Stjärneborg
Nu har vi lagt ut nya auktioner för våren 2019! Fler är på gång och om du funderar på egen auktion - välkommen att hör... Läs mer
Kommande auktioner Genomförda auktioner