Håkan Ottosson Auktionsförrättare
 
 
 


Sälja på inlämningsauktion

Vi arrangerar inlämningsauktioner runt om i södra Sverige. Ibland på önskemål av några uppdragsgivare som tillsammans vill sälja och även ge möjlighet till grannar och andra i närområdet. Dessutom har vi ett antal återkommande egna inlämningsauktioner.

Stjärneborg i Hörby är vår egen auktionsgård, här har vi 5-6 auktioner varje år. När behov finns så planerar vi också in specialauktioner på Stjärneborg.

Lantmännen i Alstad. Sedan 2004 har vi haft möjlighet att få använda Lantmännens platta och anläggning. Auktionen lockar alltid många säljare och långväga spekulanter. Det har blivit något av en tradition med auktion hos Lantmännen i Alstad sista lördagen i februari.  

Bollerups Naturbruksgymnasium i Tomelilla. På Bollerup har man en lång tradition av auktioner. Efter några års uppehåll håller vi nu sedan några år återigen inlämningsauktion i samarbete med Bollerups Naturbruksgymnasium. 

Stora Brogården i Kalmar. Här har man haft inlämningsauktion i många år. Tidigare var det KLS som höll i auktionen. Sedan några år har vi ansvaret men genomför auktionen i gott samarbete med KLS, Kenneth Sjökvist och Andreas Danielsson. Stora Brogården ägs och drivs av Tommy Johansson. Det är Tommy som ansvarar på plats, sköter lastning med mera.
  Nyhetsbrev Vill du ha auktionsinformation?
 


Nyheter
Nya auktioner & anmälan till Stjärneborg
Nu har vi lagt ut nya auktioner för våren 2019! Fler är på gång och om du funderar på egen auktion - välkommen att hör... Läs mer
Kommande auktioner Genomförda auktioner